Γκερντ Μίλερ : Πέθανε ο Γκερντ Μίλερ - Fosonline : Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το.

Γκερντ Μίλερ : Πέθανε ο Γκερντ Μίλερ - Fosonline : Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το.. Έφτασε τα 41 γκολ και προσπέρασε τον γκερντ μίλερ! Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν. Ο μίλερ κατέκτησε τα πάντα στην καριέρα του, ως ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών, με πάνω από 500 γκολ με τη φανέλα των βαυαρών (από το 1964 έως το 1979). Θρήνος στο γερμανικό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Γνωστός ως «der bomber», ο μίλερ ήταν ένας από τους πλέον επιτυχημένους επιθετικούς της γερμανίας, σκοράροντας 68 φορές για την εθνική ομάδα και 566 φορές για την μπάγερν, κερδίζοντας. Όλα τα άρθρα του tag γκερντ μίλερ. Ο δυτικογερμανός κεντρικός επιθετικός γκερντ μίλερ (gerhard gerd müller) γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945. Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ, ο γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν.

Γκερντ Μίλερ - TheCaller
Γκερντ Μίλερ - TheCaller from thecaller.gr
Ο δυτικογερμανός κεντρικός επιθετικός γκερντ μίλερ (gerhard gerd müller) γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945. Ο γκέρχαρντ «γκερντ» μύλερ (γερμανικά : Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του γκερντ μίλερ. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ. Θρήνος στο γερμανικό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος μίλερ, δεν βρίσκεται ππλέον ανάμεσα μας.

Θρήνος στο γερμανικό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι είναι πιο κοντά από ποτέ στο να ισοφαρίσει, και γιατί όχι να σπάσει, το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του γκερντ μίλερ. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ. Ένας βραχύσωμος επιθετικός που έβλεπε το γκολ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο με νούμερα που. Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της ημέρας για το θέμα γκερντ μίλερ: Έφτασε τα 41 γκολ και προσπέρασε τον γκερντ μίλερ! Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου , γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Ο ομοσπονδιακός υπουργός ανάπτυξης γκερντ μίλερ προτρέπει τη γερμανία να δεχτεί περισσότερους πρόσφυγες/μετανάστες από τον ελληνικό καταυλισμό προσφύγων της μόριας. Θυμάται ο γκερντ μίλερ ότι είναι ο «bomber der nation» kι ας είχε αντίρρηση ο τότε προπονητής της ομάδας, ζλάτκο τσαϊκόφσκι, ο οποίος επέκρινε τον. Αυτές υπήρξαν και οι προτεραιότητες, που ο γκερντ μίλερ έθεσε στην κορυφή της ατζέντας του ως υπουργός ανάπτυξης από το 2013, δημιουργώντας ειδικά προγράμματα. Γεματούλη μίλερ λέγοντας ότι θέλει. Ο μίλερ κατέκτησε τα πάντα στην καριέρα του, ως ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών, με πάνω από 500 γκολ με τη φανέλα των βαυαρών (από το 1964 έως το 1979).

Ένας βραχύσωμος επιθετικός που έβλεπε το γκολ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο με νούμερα που. Ο δυτικογερμανός κεντρικός επιθετικός γκερντ μίλερ (gerhard gerd müller) γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945. Γεματούλη μίλερ λέγοντας ότι θέλει. Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του γκερντ μίλερ. Gerhard gerd müller, γεννήθηκε 3 νοεμβρίου 1945) είναι πρώην διεθνής γερμανός ποδοσφαιριστής.

Χάμες Ροντρίγκες, κάτω μόνο από τον Γκερντ Μίλερ!
Χάμες Ροντρίγκες, κάτω μόνο από τον Γκερντ Μίλερ! from i1.prth.gr
Ο μίλερ κατέκτησε τα πάντα στην καριέρα του, ως ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών, με πάνω από 500 γκολ με τη φανέλα των βαυαρών (από το 1964 έως το 1979). Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής. Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ, ο γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή. Ο ομοσπονδιακός υπουργός ανάπτυξης γκερντ μίλερ προτρέπει τη γερμανία να δεχτεί περισσότερους πρόσφυγες/μετανάστες από τον ελληνικό καταυλισμό προσφύγων της μόριας. Φυσικά ο γκερντ μίλερ δεν είναι ποτέ στις συζητήσεις για τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών. «έφυγε» στα 75 του ο γκερντ μίλερ. Stories 27 ιουνίου 2015, 14:45. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος μίλερ, δεν βρίσκεται ππλέον ανάμεσα μας.

Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν.

Aναδείχθηκε σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς και τους δεινότερους σκόρερ όλων των εποχών. Ο θρυλικός γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ, ο γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή. Την είδηση του θανάτου του μίλερ έκανε γνωστή η μπάγερν μονάχου. Stories 27 ιουνίου 2015, 14:45. Όλα τα άρθρα του tag γκερντ μίλερ. Θρήνος στο γερμανικό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος μίλερ, δεν βρίσκεται ππλέον ανάμεσα μας. Ο δυτικογερμανός κεντρικός επιθετικός γκερντ μίλερ (gerhard gerd müller) γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο άνθρωπος που είχε το ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε μία χρονιά στην bundesliga, το οποίο κατέρριψε την περσινή σεζόν ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι. Αυτές υπήρξαν και οι προτεραιότητες, που ο γκερντ μίλερ έθεσε στην κορυφή της ατζέντας του ως υπουργός ανάπτυξης από το 2013, δημιουργώντας ειδικά προγράμματα. Φυσικά ο γκερντ μίλερ δεν είναι ποτέ στις συζητήσεις για τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών. Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της ημέρας για το θέμα γκερντ μίλερ:

Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο. Ο μίλερ κατέκτησε τα πάντα στην καριέρα του, ως ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών, με πάνω από 500 γκολ με τη φανέλα των βαυαρών (από το 1964 έως το 1979). Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. Αυτές υπήρξαν και οι προτεραιότητες, που ο γκερντ μίλερ έθεσε στην κορυφή της ατζέντας του ως υπουργός ανάπτυξης από το 2013, δημιουργώντας ειδικά προγράμματα. Ο γκερντ μίλερ άφησε την τελευταία του πνοή την κυριακή (15/8) σε ηλικία 75 ετών, σκορπίζοντας σε θλίψη το γερμανικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Γκερντ Μίλερ: 1, 2, 3… 89, 90, μπουμ, μπουμ, μπουμ ...
Γκερντ Μίλερ: 1, 2, 3… 89, 90, μπουμ, μπουμ, μπουμ ... from www.georgiouclub.gr
Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο γκερντ μίλερ όπως θα τον θυμούνται πάντα οι φίλοι του ποδοσφαίρου. Ένας βραχύσωμος επιθετικός που έβλεπε το γκολ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο με νούμερα που. «έφυγε» στα 75 του ο γκερντ μίλερ. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Αυτές υπήρξαν και οι προτεραιότητες, που ο γκερντ μίλερ έθεσε στην κορυφή της ατζέντας του ως υπουργός ανάπτυξης από το 2013, δημιουργώντας ειδικά προγράμματα.

Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι είναι πιο κοντά από ποτέ στο να ισοφαρίσει, και γιατί όχι να σπάσει, το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του γκερντ μίλερ.

Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ο γκέρχαρντ «γκερντ» μύλερ (γερμανικά : Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Ο μίλερ κατέκτησε τα πάντα στην καριέρα του, ως ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών, με πάνω από 500 γκολ με τη φανέλα των βαυαρών (από το 1964 έως το 1979). Ο ομοσπονδιακός υπουργός ανάπτυξης γκερντ μίλερ προτρέπει τη γερμανία να δεχτεί περισσότερους πρόσφυγες/μετανάστες από τον ελληνικό καταυλισμό προσφύγων της μόριας. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945. Έφτασε τα 41 γκολ και προσπέρασε τον γκερντ μίλερ! Γεματούλη μίλερ λέγοντας ότι θέλει. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό. Φυσικά ο γκερντ μίλερ δεν είναι ποτέ στις συζητήσεις για τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών. Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ, ο γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή. Ο γκερντ μίλερ άφησε την τελευταία του πνοή την κυριακή (15/8) σε ηλικία 75 ετών, σκορπίζοντας σε θλίψη το γερμανικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο.